Başarıyla İkinci El Mobilya Satış ve Satın Alma Rehberi

06.08.2021
Başarıyla İkinci El Mobilya Satış ve Satın Alma Rehberi

Satıcıların ve alıcıların ikinci el mobilya edinme veya pazarlama hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için bu kılavuz, herkesin deneyimlerinden neler bekleyebileceğini özetlemektedir.

Alıcıların Beklentileri

Çeşitlilik ve Hacim: Alışveriş yapanlar, kaliteli ev ve ofis mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları için tam perakende ödeme yapmak için uygun fiyatlı bir alternatif elde eder. Alışveriş yapanların evleri veya ofisleri için çok çeşitli seçenekleri deneyimleyebilmeleri için sürekli değişen yeni kullanılmış mobilya ve ev dekoru envanterimizi düzenli olarak değiştiriyoruz. Her ziyaret yeni bir deneyimdir!

Uygun Fiyatlar: Alışveriş yapanlar, tam perakende ödemeye uygun bir alternatif olarak kaliteli ev ve ofis mobilyalarına, ev dekoruna ve aksesuarlara yeni gibi bir durumda önceden sahip olunan fiyatlarla erişir.

Satıcıların Beklentileri

Geniş Bir Kitleye Maruz Kalma

Satıcılar, kendi kaliteli ikinci el mobilyalarını ve ev aksesuarlarını kendi reklam ve pazarlamasıyla ilgili rahatsızlık, masraf ve zamandan kaçınırken, sevk edilen ürünlerini çok daha geniş bir motive olmuş alıcı kitlesine sunabilir. Satıcılar ayrıca, yabancıların ziyaret etmesi veya görüntülemesi için evlerini ve özel bilgilerini ifşa etmenin anonim bir alternatifi olarak sevkiyatın güvenliğini takdir eder.

Satış Uzmanlığı ve İş Zekası

Satıcılar, ekibimizin değerli satış uzmanlığı ve iş zekasının iki yönlü desteğini takdir ediyor. Birincisi, yüksek kaliteli kullanılmış mobilyaları değerlendirme ve fiyatlandırma konusundaki derin uzmanlığımız, alıcıların yeni gibi kaliteli mobilyalar ve ev dekorasyonu için en iyi fiyatları elde etmelerini sağlar. İkincisi, keskin iş zekamız ve alıcı psikolojisi konusundaki farkındalığımız, satıcıların sevkiyat ürünlerinin alıcıları çekmek ve daha hızlı satışları teşvik etmek için en uygun şekilde görüntülenmesini sağlar. Satıcıları alıcılarla buluşturarak topluluk kaynak paylaşımını teşvik ediyoruz. Adil fiyatlandırma yaklaşımımız, bölgedeki en cömert sevkiyat payını sunduğumuz anlamına gelir.

Hızlı Ciro

Göndericiler, ürünlerini düzgün bir şekilde sergilemek ve aktif olarak tanıtmak için ekibimize güvenerek hızlı ciro ve daha hızlı ödeme sağladı. Taşınma veya ev yenileme gibi durumlarda ek masraflarını karşılamak amacıyla önceki mobilyalarını nakite çevirerek ekonomilerine katkı sağladılar.

Tümü